Copyright © Spill Pianohttps://validator.w3.org/feed/docs/rss2.htmlSpill Piano Oppdateringerspillpiano.nohttps://spillpiano.no?utm_source=noticeable&utm_campaign=spill-piano&utm_content=other&utm_id=NiEyRwPnxFFDzZeTk8pD.T5a4JQptHKJ1nOQNVShH&utm_medium=newspagenb-NOMon, 10 Jun 2024 06:58:05 GMThttps://noticeable.io[email protected] (Spill Piano)[email protected] (Noticeable Team)https://storage.noticeable.io/projects/NiEyRwPnxFFDzZeTk8pD/newspages/T5a4JQptHKJ1nOQNVShH/01hhcq2gq3q0pa6gymgvtwtrrg-header-logo.pngSpill Piano Oppdateringerhttps://spillpiano.no?utm_source=noticeable&utm_campaign=spill-piano&utm_content=other&utm_id=NiEyRwPnxFFDzZeTk8pD.T5a4JQptHKJ1nOQNVShH&utm_medium=newspagehttps://storage.noticeable.io/projects/NiEyRwPnxFFDzZeTk8pD/newspages/T5a4JQptHKJ1nOQNVShH/01hhcq2gq3q0pa6gymgvtwtrrg-header-logo.png#f59b51ffxiYO3EO6cYnYUxUeWIGvMon, 10 Jun 2024 06:54:41 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)Nytt sangkurs: "All the things you are"https://spill-piano.noticeable.news/publications/nytt-sangkurs-all-the-things-you-areAll the things you are er en jazzlåt med nydelige harmonier og en spennende melodi. I dette kurset vil du lære å spille denne jazzklassikeren ved hjelp av gjennomgang av hver enkelt takt, og tilgang til både interaktive noter og vanlige PDF...All the things you are er en jazzlåt med nydelige harmonier og en spennende melodi. I dette kurset vil du lære å spille denne jazzklassikeren ved hjelp av gjennomgang av hver enkelt takt, og tilgang til både interaktive noter og vanlige PDF noter, slik at du kan lære i ditt eget tempo og på din egen måte😊

]]>
Nyheter
so8lYaUDcpTPcgwgunNqWed, 29 May 2024 12:59:26 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)Nytt sangkurs: Tema fra filmen "Schindlers Liste".https://spill-piano.noticeable.news/publications/nytt-sangkurs-tema-fra-filmen-schindlers-listeEn av de mest populære sangene blant mine 1-1 pianoelever er John William's nydelige pianostykke fra filmen Schindlers Liste! Nå kan DU også lære deg å spille dette på piano! Som vanlig får du tilgang til både steg-for-steg video der jeg...En av de mest populære sangene blant mine 1-1 pianoelever er John William's nydelige pianostykke fra filmen Schindlers Liste! Nå kan DU også lære deg å spille dette på piano! Som vanlig får du tilgang til både steg-for-steg video der jeg går gjennom hver enkelt takt + noter som du kan laste ned. 

God læring🎶

]]>
Nyheter
Mf1veOYAHwP7Wmz0lCgDMon, 27 May 2024 10:36:22 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)NYHET: BOOKING AV 1-1 PIANOTIMER OVER ZOOM ER NÅ TILGJENGELIG!https://spill-piano.noticeable.news/publications/nyhet-booking-av-1-1-pianotimer-over-zoom-er-na-tilgjengeligEn av de største etterspørslene på Spill Piano har vært muligheten til å booke 1-1 undervisning over Zoom. Så det er en stor glede for meg å si at NÅ er det endelig tilgjengelig🎉 Det å lære seg piano kan virke overveldende, og det dukker...En av de største etterspørslene på Spill Piano har vært muligheten til å booke 1-1 undervisning over Zoom. Så det er en stor glede for meg å si at NÅ er det endelig tilgjengelig🎉

Det å lære seg piano kan virke overveldende, og det dukker ofte opp mange spørsmål underveis. Men nå trenger du ikke gjøre det alene lenger. Book en digital pianotime, og la meg hjelpe deg på veien.

Hvorfor velge pianotimer på zoom?

  • Få skreddersydd undervisning etter dine ønsker og behov. 

  • Velg mellom 30 og 60 minutter undervisning.

  • Få tilsendt et videoopptak som du kan se på så mange ganger du vil etter fullført time.

Jeg gleder meg til å se deg på Zoom, og til å hjelpe deg å bli en bedre pianist! 

PS! Jeg tilbyr et spesialtilbud for de 10 første Zoom-elevene! Få 10% rabatt på din første time ved å bruke koden "ZOOM10" ved bestilling.

]]>
Nyheter
cITOSxRw3E0aETxT7k9YThu, 02 May 2024 05:51:00 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)Nytt kurs: Can Can!https://spill-piano.noticeable.news/publications/nytt-kurs-can-canNå kan du lære sangen Can Can på Spill Piano! Dette er et flott klassisk stykke å lære for alle som er nybegynnere på piano. I tillegg til at det er en fin melodi, får du god trening på notelesing, og på å spille venstre og høyre hånd...Nå kan du lære sangen Can Can på Spill Piano! Dette er et flott klassisk stykke å lære for alle som er nybegynnere på piano. I tillegg til at det er en fin melodi, får du god trening på notelesing, og på å spille venstre og høyre hånd sammen!

]]>
Nyheter
cxDWByGf3TUx4SrrAcurThu, 18 Apr 2024 05:55:00 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)📲 Oppdatert Mobil-App!https://spill-piano.noticeable.news/publications/oppdatert-mobil-appI forbindelse med lanseringen av den nye nettsiden er jeg glad for å kunne presentere en helt ny mobil-app for Spill Piano også! Med den nye appen får du: Enkel tilgang til alle dine kurs: Se alle dine aktive, fullførte og kommende kurs på...I forbindelse med lanseringen av den nye nettsiden er jeg glad for å kunne presentere en helt ny mobil-app for Spill Piano også! Med den nye appen får du:

  1. Enkel tilgang til alle dine kurs: Se alle dine aktive, fullførte og kommende kurs på ett sted.

  2. Fellesskap: Delta i vårt samtaleforum for å stille spørsmål, få hjelp og dele tips med andre elever.

  3. Forbedret brukeropplevelse: Nyt en strømlinjeformet og brukervennlig app, designet for en optimal læringsopplevelse.

Viktig: Den gamle appen "Spill Piano" er ikke lenger aktiv. For å få tilgang til dine kurs og samtaleforumet på mobilen, må du laste ned den nye appen. Du finner mer info om hvordan du kan gjøre dette ved å trykke på knappen nedenfor👇

]]>
Nyheter
LwkApnPNsFuX705ZQVghFri, 22 Mar 2024 08:18:29 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)Nytt kurs: "On My Own" fra Les Misérableshttps://spill-piano.noticeable.news/publications/nytt-kurs-on-my-own-fra-les-miserablesLær å spille den ikoniske sangen "On My Own" fra Les Misérables på piano i dette steg-for-steg videokurset. Jeg har laget en litt forenklet versjon av denne sangen for at den skal være mulig å lære for både nybegynnere og viderekomne! Kos...Lær å spille den ikoniske sangen "On My Own" fra Les Misérables på piano i dette steg-for-steg videokurset. Jeg har laget en litt forenklet versjon av denne sangen for at den skal være mulig å lære for både nybegynnere og viderekomne! Kos dere😀

]]>
Nyheter
yWh0JDlXC5UiLcCTCVsZFri, 15 Mar 2024 15:11:03 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)Nytt sangkurs: Passacagliahttps://spill-piano.noticeable.news/publications/nytt-sangkurs-passacagliaPassacaglia er et nydelig og stemningsfullt klassisk pianostykke som har økt i popularitet de siste årene. I dette kurset tar jeg deg gjennom stykket takt for takt. I tillegg får du som vanlig tilgang til interaktive noter, og vanlige...Passacaglia er et nydelig og stemningsfullt klassisk pianostykke som har økt i popularitet de siste årene. I dette kurset tar jeg deg gjennom stykket takt for takt. I tillegg får du som vanlig tilgang til interaktive noter, og vanlige nedlastbare noter. Kurset passer for pianister på alle nivåer som ønsker å lære dette stykket.

]]>
Nyheter
gLeabGtvBQScxEAJhzbNFri, 09 Feb 2024 11:19:47 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)Nytt sangkurs: So What!https://spill-piano.noticeable.news/publications/sangkurs-so-whatSo What" er en genuin klassiker innen jazzsjangeren! I dette kurset vil du lære å spille hele sangen, samt få en forståelse av hva en "so what"-akkord innebærer, og hvordan du kan spille denne typen akkorder i ulike tonearter....So What" er en genuin klassiker innen jazzsjangeren! I dette kurset vil du lære å spille hele sangen, samt få en forståelse av hva en "so what"-akkord innebærer, og hvordan du kan spille denne typen akkorder i ulike tonearter.

]]>
Nyheter
XjeC7OrdFSjBKbXGFoJJWed, 31 Jan 2024 12:23:27 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)Stor Nyhet: Samtale-forum er nå tilgjengelig! https://spill-piano.noticeable.news/publications/stor-nyhet-samtale-forum-er-na-tilgjengeligJeg har stor tro på at vi lærer best sammen med andre! Også når det kommer til å lære piano. Derfor har jeg opprettet et samtaleforum hvor vi kan dele erfaringer med hverandre, komme med tips og triks, og hjelpe hverandre å bli bedre...Jeg har stor tro på at vi lærer best sammen med andre! Også når det kommer til å lære piano. Derfor har jeg opprettet et samtaleforum hvor vi kan dele erfaringer med hverandre, komme med tips og triks, og hjelpe hverandre å bli bedre pianister!✨ 

Samtale-forumet er delt inn i 2 deler:

  1. En privat side for alle månedlige og årlige medlemmer. Her kan vi stille spørsmål, diskutere piano-relaterte ting + du vil få tilgang til ekslusivt innhold som ikke finnes noe annet sted på Spill Piano (PS! Er du ikke medlem enda, kan du få en 7 dagers gratis prøveperiode ved å trykke her)

  2. På innsiden av hvert enkelt kurs har du også tilgang til et diskusjons-forum som er tilgjengelig for alle. Her kan du komme med spørsmål som handler om det aktuelle kurset, og se hva andre kursdeltakere har spurt om. Det finner du i side-fanen i kurset ditt:

Jeg ser frem til mange spennende samtaler, og til å bli enda bedre kjent med medlemmene på siden😀

]]>
Nyheter
jOBCPXUiOSaY49qnmCnBFri, 26 Jan 2024 13:20:54 GMT[email protected] (Fred-Håkon Bye)Nytt kurs: Lær dur- og moll skalaen i alle tonearter!https://spill-piano.noticeable.news/publications/dur-og-moll-skalaI dette kurset skal du lære noe av det viktigste du trenger å kunne som pianist: nemlig dur- og mollskalaen i alle tonearter. Til hver enkelt toneart vil du finne en video der jeg viser deg hvilke toner den aktuelle skalaen inneholder, samt...I dette kurset skal du lære noe av det viktigste du trenger å kunne som pianist: nemlig dur- og mollskalaen i alle tonearter. Til hver enkelt toneart vil du finne en video der jeg viser deg hvilke toner den aktuelle skalaen inneholder, samt hva som er optimal fingersetning i både venstre og høyre hånd for at du skal få best mulig flyt.

 I tillegg følger det med flere bonuser, blant annet en nedlastbar PDF med full oversikt over alle toneartene! :)

Se videoen nedenfor for å få full oversikt over alt du kommer til å lære i kurset:

]]>
Nyheter